To do list tirsdag


God morgen dere! Har dere det fint idag? Idag snør det søren meg her.. Kan vel kanskje ikke klage på det skiftende været, det er vel tross alt vår feil, er det ikke? Hah.. Det er ihvertfall litt demotiverende. Jeg tenkte å rydde i klesskapet idag, men hva skal jeg egentlig legge bort og ikke, når det i det ene øyeblikket er strålende sol, og det snør i det andre? Jeg har måtte skrive lister for å ha noe å tusle med, og ikke bare bli sittende å sutre over været. Jeg rakk ikke gjøre alt på lista mi igår, så jeg får fortsette på den idag. Jeg ble nemlig med Vibeke og Øystein til Stathelle, fordi Vibeke kjøpte seg sykkel. Vibeke, jeg, og forhåpentligvis Rikke, skal legge oss ut på en skikkelig sykkeltur i Danmark i år. Vi oppførte oss som små unger i en godtebutikk da vi så alt sykkelutstyret og dilldallet som var der, som hadde kommet godt med. Av den lille turen på Borotorvet, ble vi sultne og bestilte oss pizza fra pizza bakeren, som vi tok med oss til Rikke sin leilighet. Hun kom sliten hjem fra jegerprøva(som ho klarte!! Flinke lillesøster ♥), til at tre rotehuer satt og studde i seg pizza i stua hennes, med ting overalt på bordet, med dyner over oss mens vi så på tv, hahaha... Ikke frekke i det hele tatt. Neida, vi fikk lov, så lenge vi rydda etter oss. Kan huske en som gjorde det samme da Vibeke og jeg bodde der året før, *kremt*.

 

Dette er det som står på lista mi idag. Ringte Mimmim ista, og hun var veldig imponert over listene mine, det gjorde nemlig hun og venninnene hennes også. Mange som ler av de listene mine, men herregud så kjekt da gitt!!! lol. Ellers er det min tur til å vlogge på sminkesnappen vår Makeupfreaks, så gjerne legg oss til og kom med forslag til noe jeg kan gjøre idag, hihi. Hva gjør dere idag da?

12 kommentarer

dreamofstyle

25.04.2017 kl.11:19

Uff, har en altfor lang liste selv, eller den er ikke så lang, bare tre punkter ;p men i dag går det så treigt ;p Elsker å ha lister!

Janne

01.05.2017 kl.18:57

dreamofstyle: det går litt tregt noen ganger, og det er lov :D

liveterherlig93

25.04.2017 kl.11:19

kos deg masse:)

Janne

01.05.2017 kl.18:57

liveterherlig93: du og :D

Eva

25.04.2017 kl.12:24

Jeg har i perioder hatt sånne lister selv. Men jeg er dårlig til å følge opp :) Mine lister handler forøvrig da om husarbeid og huslige sysler som MÅ gjøres. Og det er jo kjedelig ;)

I dag hadde jeg tenkt å gå tur i barndomsbygda mi. Men har skrinlagt turen, da jeg ikke føler meg i form i dag. Skal gå tur senere med en venninne heller. Lettere å gå sammen med noen :)

Utover det, tror jeg nok at jeg blir å finne senga litt også. Det er den dagen i dag, når jeg har det bedre i horisontalen, hvilende, mørkt rom, og alt det der.

Ønsker deg en flott dag <3

Janne

01.05.2017 kl.18:57

Eva: hehe, ikke sant :D
håper du fikk gått tur :) <3

Knøttet

25.04.2017 kl.13:33

<3 Lister <3 Jeg bare elsker lister; lage de, krysse av på de, se på at de er gjennomført. Alt bare gir en god følelse :) Men så er jeg rar da :P

Janne

01.05.2017 kl.18:56

Knøttet: Da er jeg også rar, for jeg er også slik,haha:D

TINANNA

25.04.2017 kl.13:51

Kjempe smart med sånne lister, da blir det gjort :D Selv om det går litt tregt noen ganger, heheh..

Janne

01.05.2017 kl.18:55

TINANNA: hehe ja :D

Lise Brevik

25.04.2017 kl.15:07

Det er så fint og se at flere og flere blir flinke til å skrive slike lister :) det er så viktig og lurt! Glad snøen gikk fort over her vi bor :D

Janne

01.05.2017 kl.18:55

Lise Brevik: ja ikke sant :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡