Mine fem siste youtube videoer


Hallo igjen! På mandager pleier jeg jo egentlig å komme med oppskrifter, men jeg er så matlei nå, at jeg egentlig bare spiser det samme hele tiden. Jeg tenkte å bruke denne uka på å teste ut litt nye oppskrifter, og finne litt inspirasjon igjen, slik at jeg har mer å dele med dere. Høres ikke det bra ut? Derfor tenkte jeg heller å dele mine fem siste youtube videoer med dere. Kanskje ikke like inspirerende, men jeg håper dere liker det. Jeg har skikkelig dilla på youtube for tiden, og gjør ikke så alt for mye annet enn å se på youtubere når jeg er på pc'n. Det er fortsatt litt skummelt å legge ut videoer selv, men det er så vanvittig gøy, og jeg får virkelig utfordra meg selv. I tillegg får jeg gjort veldig mye rart og morsomt med de andre jeg får lurt med meg, på kanalen min, haha. På youtube kanalen min kan dere finne alt fra oppskrifter, DIY's, videoer om psykisk helse, og videoer hvor jeg gir venner og familie støt, lurer de til å spise vonde ting, eller pranker de, haha. Her er mine fem nyligste videoer:
 
 
 
 
 
 
Jeg legger ut videoer hver mandag og fredag (det kommer ut en ny en idag), og kanalen min kan dere finne HER. Har du en youtube kanal? Isåfall vil jeg gjerne følge den.

4 kommentarer

liveterherlig93

24.04.2017 kl.20:47

liker de:)

Janne

01.05.2017 kl.18:58

liveterherlig93: Så bra :D

Victoria Larsen

24.04.2017 kl.21:08

Så artig!! :D

Janne

01.05.2017 kl.18:58

Victoria Larsen: :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡