En 60 årings hode i en 20 år gammel kropp?


Halloo, og gooood mandag! Jeg starter denne uka med et blogginnlegg, slik at det kanskje fortsetter sånn. Jeg har aldri hatt problemer med å få til et innlegg eller to om dagen, men nå har fokuset mitt hvert mer på meg selv, og youtube. Jeg har ikke visst helt hvordan jeg skal ordlegge meg, hva jeg skal blogge om, designet mitt har jeg gått dritt lei av, osv. MEN! Det blir ikke bedre av å unngå det, for jeg elsker å skrive. Som dere sier til meg hele tiden, bloggen er MIN, de som vil lese den liker den(finnes jo faktisk mennesker som leser blogger/følger sosiale medier de ikke liker, av en eller annen grunn), så jeg må bare være meg og gjøre det jeg vil ut av den. Jeg orker ikke å hele tiden føle at den må bli bedre og bedre. Noen ganger vil jeg bare skrive. Glad jeg har dere til å minne meg på slikt.

Det tar litt tid å komme seg etter ferie. Man skeier ut med dritt mat alt for mye, døgnrytma blir ofte helt vill, man må komme seg etter alt det sosiale, og rett og slett bare komme inn i de daglige rutinene igjen. Derfor har jeg laga en liste med gjøremål for dagen. Jeg sto opp drøyt seint, men har faktisk fått kryssa av halvparten av punktene på den, og det gjør meg sååå glad, haha. Det er noe med det å kunne se lista blir mindre og mindre. Det er faktisk veldig deilig å ha en hel dag for seg selv, uten noen avtaler og mennesker. Jeg pleier å hate å ikke ha noe å gjøre, og å være alene hjemme. Men så lenge jeg får gjort noe produktivt likevel, er det deilig med en sånn dag. I tillegg er jeg vant til å være alene med Balder, og føler til tider jeg bor alene. Så når de andre har ferie da, føler jeg at jeg konstant har gjester, selv om det er JEG som bor hjemme hos mamma og pappa, haha. Men dere skjønner, alt av søsken, kjærester, venner, familie, og sånt som kommer. Det er koselig, men man trenger alenetid også..

 

Det holder ikke å snakke som en 60 åring, som helst vil være alene i fred og ro, lager lister, og trenger kaffe intravenøst; Jeg har nemlig begynt å plante også. Jeg er opptatt av naturlig mat og shit da vet du (ja, jeg prøvde å virke yngre, er faktisk 20), så jeg har planta mine egne agurker og squash. Synes det er såå gøy når det begynner å spire litt. Drømmen er å ha mitt eget drihus en dag. Tanta mi har det, og jeg eeelsker å se på alt hun planter der inne.

Der fikk dere et skikkelig hverdagsinnlegg, like it or not, jeg synes det var deilig å bare skrive litt om dagene mine, og plantene/grønnsakene mine, haha. Hva med dere, hvordan har dere det idag?

12 kommentarer

kreativemeeg

24.04.2017 kl.14:17

Kjenner meg veldig godt igjen. Selv om jeg er 31 da. Strikker å sår frø haha :)

Janne

01.05.2017 kl.18:59

kreativemeeg: Haha så braaa :D

Victoria Larsen

24.04.2017 kl.14:30

Spennende! :D

Janne

01.05.2017 kl.18:59

Victoria Larsen: mhm:D

Nina

24.04.2017 kl.15:38

Morro:)

Janne

01.05.2017 kl.18:59

Nina: :D

TINANNA

24.04.2017 kl.16:37

Skriving er også noe som gjør meg glad! Men det er ikke alltid like lett å komme i gang ;P Så kult, har også lyst til å prøve å plante litt selv egentlig :D Er nok minst like 60 år som deg ;)

Janne

01.05.2017 kl.18:58

TINANNA: slik er jeg også!
haha godt å høre :D

annebe

24.04.2017 kl.16:48

Liker slike hverdagsoppdateringer jeg :)) Godt med hverdager og litt "alenetid"... Spennende å se om spirene dine blir store og fine.. jeg fikk ei lita plante Squash av svigrinna mi en gang..planta den i krukke og det ble et par fine squash på den...gøy <3

Janne

01.05.2017 kl.18:58

annebe: Så bra :D
Åå så gøy <3

EtVennligPuff

25.04.2017 kl.12:15

I like it! <3

Å så grønnsaker er helt supert, spesielt når du skal høste de inn! Tihi.. Jeg har stor tomt og dyrker masse grønnsaker hvert år, kjempe gøy! Hverdagen er en del av livet, eller det ER livet! Ja til flere slike! ;-)

<3 Klemmer

Janne

01.05.2017 kl.18:57

EtVennligPuff: åå så heldig :D
åå så bra <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡