Fast and the furious 8


Igår/ inatt så jeg den nyeste og åttende filmen i Fast and The furious serien; The fate of the furious. Jeg er blodfan av disse filmene og skuespillerne, og har sett hver eneste film flere ganger enn jeg kan telle. Hvert år på pappa sin bursdag ser vi på Fast Five som er favoritten vår, og vi ser på en del filmer av Paul Walker og Vin Diesel generelt. Mine absolutte favoritter er nummer 2 og fem, da jeg synes det er i disse to det er best kombinasjon mellom bilkjøring, humor og slossing. Sekseren synes jeg var veldig spennende, og de var veldig flinke med å fullføre og avslutte syveren på en så fin måte som mulig for Paul Walker som gikk bort midt i innspillingen. Derfor var det jo ekstra spennende å se hvordan de hadde gjort det nå, i den første filmen helt uten han... Eller huuuur?Den første filmen uten Paul Walker.. Vel, de klarte det på en fin måte, at Brian hadde valgt familie istedenfor og ikke bare lata som ingenting, og handlingen var generelt veldig fin, men.....Er det lov å si at Fast and the furious døde med Paul Walker? For meg og kanskje dere andre, som likte de gode gamle filmene deres sååå godt, synes jeg det blir alt for mye science fiction og hacking og annet pc greier... Jeg forstår jo at de må gjøre det litt mer moderne nå som åra har gått, altså 16 år siden den første, men jeg synes det blir litt for mye.. Handlingen var likevel veldig fin. (Om dere ikke har sett de andre filmene er nok ikke dette innlegget interessant for dere i det hele tatt, haha) Fra femeren til sekseren data Dom politidama Elena, men da de fant ut at kona hans fortsatt levde, gikk han tilbake til henne, noe Elena egentlig valgte for han siden hun hadde gjort det samme om mannen hennes hadde kommet tilbake. Etter bruddet fant hun ut at hun var gravid. Hun fikk en sønn, og nå har noen kidnappa hun og sønnen hennes, så Dom blir tvunget til å gå imot sitt eget team for å redde dem. Hvordan alt dette går får dere se selv, for jeg skal ikke spoile alt. Den beviste jo det de hele tiden sier, at familien går først, og at de ikke er venner men familie. Det virker som det er slik de er i virkeligheten også. (Dere må følge Vin Diesel på Instagram, verdens søteste mann, haha). Filmen var kjempebra, Skuespillerne er perfekte, det var kult at en Nordmann var med i den, jeg gleder meg til den neste, men ærlig: Det føltes ikke ut som en Fast film.. 

Hva med dere, har dere sett den?

10 kommentarer

liveterherlig93

12.04.2017 kl.23:17

liker disse filmene selv:)

Janne

13.04.2017 kl.21:58

liveterherlig93: ja de er så bra :D

Den lille Pandaen c:

12.04.2017 kl.23:42

Digger 2'ern jeg. Har ikke sett alle da. Men jeg digga han, Han i 2'ern <3 Han var sarkastisk og morsom. Likte jo de andre og, men liksom Han var dritkul c:

Janne

13.04.2017 kl.21:56

Den lille Pandaen c:: jaaa enig :D

Victoria Larsen

13.04.2017 kl.00:02

Åh, elsker disse filmene! Men, har ikke sett den siste enda :)

Janne

13.04.2017 kl.21:51

Victoria Larsen: Det burde du :D

Sharone

13.04.2017 kl.11:25

Har ikke sett noen av disse filmene, så kanskje på tide! Hehe :-)

Janne

13.04.2017 kl.21:47

Sharone: omg ja det mååå du :D

Bitte-Louise

13.04.2017 kl.15:12

disse filmene liker jeg :) Men vil ønske deg kjempe god påske :)

Janne

13.04.2017 kl.21:45

Bitte: God påske :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡