Mål for april


Halloooo og god søndag ♥ Hvordan har helga deres vært? Som dere vet, hadde jeg jentekveld igår, og den var sååå vellykket. De var på besøk i hele sju timer, og den tiden brukte vi på å lage taco sammen, spille spill, skravle og høre på musikk. Det var så utrolig koselig, at det må vi gjøre igjen snart. Nå er jeg kjempesliten etter en veldig utfordrende, men bra uke. Jeg føler meg nesten litt fyllesyk, selv om det ikke ble en eneste dråpe alkohol i helgen. Så nå er det deilig å være hjemme og hvile litt. Nå er det april, og her er måla jeg skal konsentrere meg om denne måneden: 

♥ Å trene mer - Jeg har falt litt ut av rutinene nå som jeg har vært så opptatt, så jeg må bare fortsette med det bra jeg starta på.

♥ Småspise mindre - Jeg kjedespiser alt for ofte

♥ Småshoppe mindre - Jeg er alt for fæl til å slenge med et par gjenstander her og der, mens jeg egentlig bare kunne ha spist hjemme, eller funnet på noe annet.

♥ Lese mer - Jeg fikk ikke lest i det hele tatt i mars, annet enn teoriboka, så det må jeg gjøre nå. Det er så avslappende.

♥ Være mer aktiv ute - Jeg trener mye mer inne enn ute, så jeg må bli flinkere til å sykle og løpe ute. Det er jo så deilig.

♥ Utnytte naturen og finværet mer - Jeg sitter inne og smiler av sola liksom, haha. Kom deg ut Janne!!

♥  Kjøre mer hjemme - Even synes jeg hadde hatt så sykt mange kjøretimer, men jeg har jo egentlig bare hatt sju, haha. Men jeg må ha mengdetrening, så det må kjører mer hjemme.

Synes det er så fint å ha mål å jobbe mot, og det er jeg helt avhengig av for å holde meg gående også. Hva med dere, hvilke mål har dere for april?
 

 

 

7 kommentarer

Hege Kristin

02.04.2017 kl.18:22

så fine mål!

liveterherlig93

02.04.2017 kl.18:50

lykke til:)

Kristina

02.04.2017 kl.19:02

Dette var mange fine mål :) Man kan komme langt ved å sette små mål i hverdagen !

Gina Elena

02.04.2017 kl.19:59

Dette var noen fine mål :-D

Sharone

02.04.2017 kl.20:43

Fine mål, lykke til med det! :)

EtVennligPuff

02.04.2017 kl.22:15

Flotte mål dette ja Janne! <3 Og absolutt noe du kan greie å nå også! ;-) Heier på deg!

<3 God klem

buroyfoto

03.04.2017 kl.00:45

Kjempefine mål og veldig fine inspirasjons bilder :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡