The "Get to know me" tag


Hallooo! Jeg håper dere har hatt en fin fredag så langt. Jeg har fått en del nye lesere i det siste(tuuusen takk for det), og tenkte derfor å komme med en liten "Get to know me tag" selv om jeg har blogget på denne i bloggen i snart tre år, hehe. Det blir jo stadig flere av dere, og noen blir kanskje bytta ut, så tenkte det var greit å komme med et slikt innlegg igjen. Ingen spesielle viktige fakta, bare noe småttri som kanskje gir dere ett lite inntrykk av hvordan jeg er. Har skrevet flere slike som dere kan se i kategorien "Om Janne" om det skulle være interessant.


(Gammelt bilde fra i sommer, fordi jeg savner sommeren, hihi)

Den du forteller absolutt alt til: Jeg har mye på hjertet så alt forteller jeg ingen, men Even får da vite det meste, haha. Bare fordi jeg ikke rekker alt og fordi jeg er så veldig "dyp" og til å tenke. Men han kan jeg si alt til uansett. Ellers har jeg gode venninner jeg deler litt med.

Dine størte styrker: Ikke gi opp, kind offffff.

Din største svakhet: Som i egenskaper? For jeg er ikke særlig flink til å danse, ellers er jeg veldig til å småspise.

Hva drømte du om å bli da du var yngre? Jeg husker en gang utenfor leiligheten til Bestemor. Jeg husker ikke om hun nettopp hadde dødd eller lå for døden, men oldemoren min på mamma sin side hadde nettopp dødd (de døde med bare 6 mnds mellomrom). Fetteren min Ole og jeg, satt utenfor og lekte, og da han spurte meg hva jeg ville bli, svarte jeg at jeg ville forske på medisiner som kurerte kreft og hjerteproblemer.Mens han egentlig hadde noe helt annet i tankene, bestemte vi oss for å finne en magisk kur sammen.

Hva drømmer du om å bli nå? First, frisk som en fisk. Deretter....Forfatter faktisk. Eller...Guide? Haha, vet ikke. Jeg vil dra steder, ta bilder, og jeg vil skrive om det. Noe bloggen egentlig blir brukt til, men ja, forfatter eller journalist. Jeg liker å høre folks historier og høre om steders historier. Å finne en kur på slike ting hadde jo også vært fantastisk, men så smart er jeg ikke.

Det værste du noen gang har opplevd? Å miste familiemedlemmer, slik som vi alle gjør.

Dine favorittskuespillere? Paul Rudd, Mila Kunis, Tom Hanks, Jennifer Aniston, Leslie Mann, Ashton Kutcher, Danny Masterson osv. Har sååå mange.

Hvilken musikk liker du best? All slags egentlig. Sånn seriøst. Men jeg er svak for de gamle klassikerne, stjernene fra 60-70 tallet. Musikken idag er så tullete i forhold, men jeg hadde aldri klart å lage noe bedre så skal vel ikke klage, haha..

Hvor er din absolutte favoritt plass å være? Hjemme her hos mamma og pappa, hjemme hos mimmim og bestefar, eller på en av hyttene deres. Aller helst Kvennes.

Din absolutte favoritt film gjennom tidene? Forrest Gump.


Kanskje dere kjenner dere igjen i noe av dette? Vil minne dere på konkurransen om ukens blogg HER, som kåres til søndag. Eller må dere kose dere masse videre!

(Min siste youtube video HER)

7 kommentarer

Dazzy

25.02.2017 kl.01:13

Fin måte å bli kjent med deg på!

Victoria Larsen

25.02.2017 kl.03:04

Flott innlegg og bilder! :)

Oda Davidsen Nygaard

25.02.2017 kl.09:06

fint å bli kjent med deg!:)

Sharone

25.02.2017 kl.09:51

Gøy å lese :)

liveterherlig93

25.02.2017 kl.10:56

kjekt og vite mer om deg:)

Vilde

25.02.2017 kl.13:49

Så moro å lese, og vakre bilder <3

Monika

27.02.2017 kl.14:05

Så fint å lese, hyggelig å bli litt mer kjent med deg :) Jeg håper også du blir frisk så du kan få gjort alt du ønsker! <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡