Ukens sanger på repeat: Rolig spilleliste


God kveld ♥ Jeg håper dere har det bra idag. Jeg er i skikkelig søndagsmodus idag. Jeg er litt sinna på meg selv fordi jeg nok en gang har blitt hjemme istedenfor å være med venner. Har i det minste fått vært litt med kjæresten, som også er alt for sjeldent nå. Jeg skal prøve å dra til han i morgen. Jeg har ikke vært i leiligheten hans i år faktisk, kun her hos meg eller hos foreldrene hans. Det er så vanskelig å dra dit, siden det er en nok så lang togtur, eller... Den føles lang når det er lenge siden, hehe. Men etter kjøretimen i morgen SKAL jeg klare det, for nå savner jeg han så, det å være med han jevnlig. Skal ikke snakke mer om det, for da savner jeg han bare enda mer, haha...

Jeg skal løpe litt nå. og i det jeg skulle sette på musikken, kom jeg på at en av dere spurte om jeg kunne komme med noen forslag til litt roligere sanger, siden jeg kom med mine favoritter fra løpelista mi. Så da satt jeg sammen en liten liste, altså fem av mine absolutt topp favoritt sanger for øyeblikket. Håper dere liker de!

 Jeg har en veldig "Bred" musikk smak og liker absolutt alt mulig. Det varierer litt på humør og anledning hvilke sjanger jeg velger, men det er ihvertfall disse som har gått på repeat den siste uka. Jeg bruker Vibeke sitt trådløse headset, og det er så sykt deilig å slippe den ledningen. Ønsker meg virkelig et slikt et, spesielt siden Balder ødela mitt tidligere i uka, hehe. Hvilke sanger har gått på repeat hos dere i det siste?

6 kommentarer

Iselin Renée

19.02.2017 kl.20:52

Fine sanger :)

Janne

19.02.2017 kl.23:49

Iselin Renée: :D

Sarajaneeth

20.02.2017 kl.02:34

herlig ! takk for at du deler ;*

Janne

20.02.2017 kl.18:12

Sarajaneeth: Tihi<33

liveterherlig93

20.02.2017 kl.10:20

fine :)

Janne

20.02.2017 kl.18:12

liveterherlig93: Mhm:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡