Fem filmtips til helgekosen


Hallo og goood helg! Tusen takk for god respons på gårsdagens innlegg, det betyr mye. Nå er det fredag og det er tid for en etterlengtet helg. Jeg skal være med kjæresten min i helga, noe jeg gleder meg masse til. Formen er ikke knall så jeg vet ikke hva vi skal, men bra blir det. Håpa på å få vært med Solveig så da får vi se. Ellers pleier vi å se en del filmer sammen. Det tar alltid veldig lang tid å velge em film. Ikke fordi vi er så kravstore, men fordi Even hater å se filmer om igjen, og han koser seg veldig med letinga. Jeg føler det tar lenger tid å finne film enn det faktisk tar å se den, så jeg blir fort lei og sinna, noe som ofte resulterer til at det ikke blir noe av da, haha. Men om vi faktisk finner noe som begge to kan like, er det jo så koselig å sitte å se på film sammen. Derfor tenkte jeg å komme med tips til fem filmer du kan se i helga!


                                                                                                Deadpool

Leiesoldaten Wade Wilson ble offer for et eksperiment som gjorde at han fikk akselererte helbredende evner, og adapterer alter egoet Deadpool for å ta opp jakten på mannen som nesten ødela livet hans, alt med en mørk og vridd sans for humor. Ryan Renolds har hovedrollen, så da må det jo bare bli bra. Even og jeg lo oss halvt ihjel, og den er sååååå braaaa. Gjør deg klar for såre magemuskler..                                                                                                Passengers

Ombord på et luksuriøst romskip som er på vei for å kolonialisere en ny planet, våkner en av passasjerene 90 år før tiden på grunn av en feil i søvnkammeret. Etter hvert som ensomheten innhenter ham, står han overfor valget om han skal vekke opp en av de andre passasjerene for å få selskap. Vel vitende om at dette er en fatal avgjørelse å ta på en annen persons vegne. Jennifer Lawrence og Chris Pratt har hovedrollene. Denne filmen har faktisk ikke fått så god kritikk, og det forstår jeg ikke. De mener den er som tre filmer i en. En dårlig en med titanic kommentarer, en god en og gud vet hva det tredje var. Selv synes jeg dette er en av de beste filmene jeg har sett på lenge. Nå liker jeg disse to skuespillerne veldig godt også, men handligen var veldig fin og annerledes. Filmen var kanskje litt langdratt, men hvilken film er ikke det idag?                                                                                alice through the looking glass

Når Alice våkner opp i Wonderland, må hun reise gjennom en mystisk ny verden for å hente et magisk septer så hun kan stoppe den onde Lord of Time før han skrur tiden frem og forvandler Wonderland til en livløs gammel verden. Med hjelp fra noen nye venner må Alice også avdekke en ond plan som går ut på at Queen of Hearts tar tilbake tronen. Hatter leter etter familien sin, og alle tror det kun er Alice som kan hjelpe dem. Denne filmen så jeg faktisk på kino helt alene, for aller første gang. Ingen kunne bli jeg, så jeg tenkte "fuck it, dette må prøves, jeg trenger ingen andre". Det var vaktisk veldig deilig, befriende og terapautisk å gjøre det helt alene. Virkelig eksponering også. Kanskje jeg likte filmen bedre fordi jeg var så stolt av meg selv? Haha..

                                                                                                    This is 40

This Is 40  er en spin-off fra filmen "Knocked up"  der Ben (Seth Rogen) og Allison (Katherine Heigl) var hovedkarakterene. Noen år etter at vi så dem som et birollepar i filmen, møter vi igjen Pete (Paul Rudd) og Debbie (Leslie Mann) i hovedrollene, og ser hvordan situasjonen er og hvordan den utvikler seg for ekteparet. De har to barn sammen (Som faktisk er Leslie Mann sine ekte barn", har vært sitt firma og fyller nå 40 år begge to. Firmaene går dårlig, og det gjør også ekteskapet.. Noen vil komme i form, mens andre vil helst spise cupcakes. Jeg lo meg ihjel og klarte å rive ned hele pc'n da jeg løp på elipsemaskina og så på den. Den minner meg så om mamma og pappa (som nettopp fylte 40), og den tror jeg mange andre også vil kjenne seg igjen i.


                                                                                               Fast and the furious

Det blir ingen helgekos uten Fast filmene!! Disse filmene er amerikansk actiondrama og bilfilmer, som begynte i 2001. Hovedrollene spiller av Paul Walker(som nå har gått bort) og Vin diesel. Handlingen er lagt til Los Angeles der streetracing er en populær aktivitet. Bil- og fartsglade møtes i øde områder, gambler og bedriver ulovlig kappkjøringskonkurranser. Den harde blant disse ledes av "Dom" Toretto (Vin Diesel), og i tillegg til illegale kappkjøringer bedriver de ran av trailere med verdifullt elektronisk utstyr.

Brian er en ung etterforsker (Paul Walker) som får i oppgave å infiltrere miljøet for å få greie på om det er gjengen til "Dom" som står bak disse spektakulære ranene. Han anskaffer seg en rask gatebil og klarer etterhvert å få innpass i gjengen. Flere av dem er skeptiske til denne nykomlingen som hiver seg rett inn i konkurransene og prøver å gli naturlig inn i miljøet. Etter hvert som han kommer lenger inn i kretsen, begynner han å tvile på sin egen rolle i spillet, og om denne hyggelige Dom virkelig kan ha noe med trailerranene å gjøre. I tillegg til dette blir han romantisk involvert med Doms søster, Mia. Da Brian omsider oppdager at Dom og gjengen virkelig driver med disse trailerranene havner Brian i et moralsk dilemma. Både vennskap, lojalitet, moral og kjærlighet blir satt på prøve.

Disse filmene utvikler seg veldig etterhvert, ettersom det til nå er hele syv filmer, og den åttende spilles inn nå. De er veldig bra alle sammen, men jeg tror 1,5 og 7 må bli mine favoritter. Etterhvert blir det mye mer science fiction, men jeg må få det med meg. I de siste filmene har flere fra de første filmene slått seg sammen i hver film istedenfor hver for seg, og blir en skikkelig livatt og fin gjeng, som sammen stjeler biler og rydder opp på sin måte. De er gode mennesker, innerst inne. De får også politiet etter seg, men blir til slutt venner med de. En utrolig kul og skummel politi mann "Hobbs", spilles av "The Rock", og er helt awesome.

Har du sett noen av disse filmene før?

 

19 kommentarer

Iselin Renée

17.02.2017 kl.10:11

Sett et par av dem, takk for tips :)

Little Miss Sunshine

17.02.2017 kl.10:20

Har sett Deadpool, Fast and the Furious og Alice-filmen, men Passengers og This is 40 har jeg ikke sett ennå! Vet ikke helt om jeg kommer til å se Passengers, selv om jeg liker både J-Law og Chris Pratt veldig godt, den har jo fått ganske dårlige anmeldelser? :-/

Janne

17.02.2017 kl.10:30

Little Miss Sunshine: Den har det og det skjønner jeg ikke :O Den var spesiell fordi handlingen var spesiell, men den var veldig søt og spennende!:D

rmarie

17.02.2017 kl.11:29

Har sett alle bortsett fra Passengers! Liker alle de andre filmene, og har lyst å se passengers også! Kjempe bra filmtips! :)

Janne

19.02.2017 kl.23:56

rmarie: Det burde du :D Tusen takk :D

Becca Alexandra

17.02.2017 kl.12:40

Så koselig! Har sett This is 40 og den er så bra :D

Janne

19.02.2017 kl.23:56

Becca Alexandra: Jaaa den er såå kul!

Anette Skaflem

17.02.2017 kl.13:28

Har sett noen av dem :) Fine filmtips for helgen dette :D

Janne

19.02.2017 kl.23:56

Anette Skaflem: Så bra :D

Marina

17.02.2017 kl.15:14

Har sett Deadpool, syns den var skikkelig artig! Ikke sett noen av de andre, så nå har jeg noe å gjøre i helgen, takk :)

Janne

19.02.2017 kl.23:55

Marina: jaa den er helt fantastisk morsom! Å så bra du likte tipsa da :D

liveterherlig93

17.02.2017 kl.15:35

mye brae filmer her:)

Janne

17.02.2017 kl.17:03

liveterherlig93: ja :D

Siri Kolstad

17.02.2017 kl.16:24

Har faktisk ikke sett noen av filmene før! Men så ser jeg aldri film heller da omtrent :)

Janne

19.02.2017 kl.23:55

Siri Kolstad: Hehe nei, du er kanskje mest på bøker :D (sånn som meg), men de anbefales :D

Ida Øverland

17.02.2017 kl.18:10

takk for tips :D så selv passengers på kino, og likte den veldig godt!

Janne

19.02.2017 kl.23:55

Ida Øverland: Bare hyggelig :D Ja den var helt super!

Vilde

17.02.2017 kl.21:32

Herlige tips! Sett de tre første og elsker de :D

Janne

19.02.2017 kl.23:54

Vilde: Ja de er såå bra :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡