20 ting jeg irriterer meg over


Halloooo! Som dere vet, er jeg en liten hissigpropp, og stenger meg til tider inne på rommet mitt med Netflix på, fordi jeg synes alle mennesker er dumme. Heldigvis finnes det andre som også er sånn, og jeg ler meg ihjel når jeg leser innlegg om ting de irriterer seg over. Derfor tenkte jeg også å gjøre det.....

SONY DSC
 

♦ Vått papir! Det er noe av det ekleste som finnes, så jeg irriterer meg veldig over når folk slenger fra seg papir på de merkeligste steder sånn at det blir vått. Uææk..

♦ Musicly! Noe så kleint og pinlig. Dette Lipsync battle greiene på tv også. Noe av det dårligste jeg har sett.

♦ Slafsing. Jeg har fått kommentarer på at det er frekt å si ifra når noen slafser, men er det ikke bare vanlig folkeskikk å ikke slafse? Lærer ikke foreldre barna sine å spise ordentlig liksom?

♦ "Alt ordner seg" mennesker. Det er fint det altså, men det går stort sett utover noen andre. Når venner drar på fest hos meg og tenker at det ordner seg med skyss, så må mine foreldre eller venner kjøre de hjem, eller så blir de værende her i et døgn-

♦ Feil mennesker med makt. Irriterer meg grenseløst over at det er de som gjør noe dårlig eller skandaløst kommer frem i media, eller på bloggtopplister, istedenfor de som faktisk legger masse arbeid i noe, og står for noe bra.

♦ Rumpebilder! Hvem i helsikke har interesse av å se på rumpebildene deres? Der folk står i et speil og presser den ut. Jeeez.

"Hva jeg har i veska" innlegg. Unnskyld meg, men jeg driter faktisk i hva du har i veska..

♦ Mennesker med dårlig selv innsikt. De gjør aldri noe galt, det er alltid andres feil, og de forstår ikke hvordan personligheten deres faktisk er.

♦ Mennesker som ikke har respekt for andres tid. Noen sitter faktisk å venter på deg, og det går utover andre at du er treig, eller ikke gidder å svare/møte opp. Respektløst som faen.

♦ Psykologer som ikke møter opp. Det samme som over. 

♦ Igjen litt som over: Når pasienter er syke til en time må de betale det dobbelte av timen, og om vi møter opp og legen/psykologen/tannlegen ikke dukker opp, "er det bare sånn".

♦ Folk som har problemer med å sette seg inn i andres situasjon. Alle er forskjellige, og andres følelser er ikke feil, bare fordi du ikke forstår det.

Når noen lar hunden sin stå ute hele dagen/kvelden å bjeffe.

♦ Folk som kommenterer negative ting på andre sine sosiale medier. Liker du det ikke, så la vær å les videre eller se på bildet da? La vær å klikk deg inn på noen sin blogg om du synes personen eller bloggen er så grusom. Værre er det ikke.

♦ Lærere som ikke har nok kunnskap om psykiske lidelser. Det hadde nok dratt statestikken over ungdommer som dropper ut, veldig ned.

♦ Hvor lett det er å få medisiner. Legen slenger jo omtrent antidepresiva etter deg så fort du er litt nedfor. Problem fixed liksom. Eller ikke? Man kan faktisk få helt syke selvmordstanker av feilmedisinering.

♦ Sinna veganere. Jeg har veldig stor respekt for folk som klarer å legge om kostholdet sitt, og kutte ut alt av animalske produkter. Selv har jeg prøvd å kutte ned. Men alle har forskjellige behov, og alle må begynne et sted. Bare forde de ikke gjør akkurat som deg eller det som står under beskrivelsen "Veganer" så fortjener de ikke "å bli behandla som dyra gjør før de dør".

♦ Når veganere er på besøk og forventer "spesielmat", mens når man selv er på besøk må man spise som dem. Når jeg ikke spiste kjøtt, forventa jeg ikke en egen rett bare fordi jeg kom på besøk.

♦ Når folk tror de kan "godkjenne" hvordan andre ser ut, eller kommentere på det. Noen gutter sier ting som "Serr, trener du? Ser ikke sånn ut". Altså prøver å bestemme hvordan noen skal se ut på en måte. Jeg hadde kort hår og en gutt snakka ned til meg og sa at han ikke kunne skjønne hvorfor jeg gjorde det, for hår var viktig, men det var greit da. Og siden jeg var den eneste med en annen hårsveis hadde jeg sikkert ikke sugd ordentlig kuk før. Foresten så det ikke ut som jeg trente ordentlig. What the actuall hell? 
 


Plis si du kjenner deg igjen? Må informere om at jeg har minst 50 irriterende personlighetstrekk jeg også altså, haha.

 

16 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

16.02.2017 kl.13:44

Ok, var enig i så mange punkter at jeg ikke kan ramse de opp for da blir det et innlegg i kommentarfeltet ditt!! :P

Rumpebilder delvis enig, for har ei som jeg forstår godt viser bakenden. Hun har kreft i ansiktet og har derfor alltid maske på i sosiale media. Aldri sett henne uten. Er nok enklest å ta bilder bakfra da :P

Veskeinnlegg er generelt ganske kjedelig, eller? Men de har av en eller annen grunn ikke så mye søppel i veska, hva kommer det av? Min veske består av X-antall gamle kvitteringer, ei stygg reservetruse og andre rariteter som aldri finner veien ut derifra... Eller er det jeg som er rotete? :P

Janne

16.02.2017 kl.23:58

Mia: Hahaha :D Isåfall er jeg også rotete, for slik er vesken min også! Bare masse papir og lommerusk rett og slett...

vel da er det forståelig at hun gjør det! Og noen slike bilder er jo fine også, men tenkte på de som så tydelig gjør det for oppmerksomhet, og mister selvrespekten helt, og det er så trist

Victoria Larsen

16.02.2017 kl.14:09

Kjenner meg en del igjen her! Flott/artig innlegg :)

Janne

16.02.2017 kl.18:38

Victoria Larsen: så bra :D

lisarorvik

16.02.2017 kl.14:25

Så morsomt innlegg :)

Janne

16.02.2017 kl.18:38

lisarorvik: Takk:D

Anette Skaflem

16.02.2017 kl.14:36

Hehe! Artig innlegg :D

Janne

16.02.2017 kl.18:38

Anette Skaflem: Takk:D

http://hevhodet.blogg.no/

16.02.2017 kl.14:48

For et flott innlegg! Kjenner meg igjen i mye her ja :)

<3

Janne

16.02.2017 kl.18:38

http://hevhodet.blogg.no/: Artig :D

liveterherlig93

16.02.2017 kl.16:49

mye enig :)

Janne

16.02.2017 kl.18:37

liveterherlig93: :D

Vilde

16.02.2017 kl.21:06

Enig i noen av disse punktene, mens andre ikke, haha :D Men moro innlegg <3

Janne

16.02.2017 kl.23:49

Vilde: Haha :D <3

Silje Romundset Karlsvik

18.02.2017 kl.19:07

Oh my, hoho lærte litt nytt om deg med innlegget her.. <3 Så morsomt!

Janne

19.02.2017 kl.23:50

Silje Romundset Karlsvik: Haha :D <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡