Min musikkliste på trening


Hallo og god mandag! Jeg håper dere har det fint idag. Jeg er på godt humør. Sov helt til halv ti idag, fordi jeg var så sliten igår kveld og ikke fikk sove, så merker jeg er liiitt stressa, fordi jeg har så mye å gjøre idag. Men det er deilig å ha litt å gjøre, og noe å gå til også. Jeg gjør litt husarbeid idag, og bare ordner litt hjemme, før jeg skal ha kjøretime senere. Det er så vanskelig å komme seg ned dit, siden mamma og pappa kjører meg til de andre tinga ellers i uka, og selvsagt jobber, og her jeg bor er det dårlig med buss. Heldigvis har jeg en bestemor som er så snill og stiller opp. Jeg liker ikke å spørre om sånt, for jeg hadde virkelig tenkt å ta bussen idag, men det gikk ingen, og det er jo ikke alltid like lett for kjørelæreren og ta hensyn til den når hun har så mange andre elever også. Men det ordna seg. Evig takknemlig for Mimmim.

Idag er det min tur til å vlogge på sminkesnappen vår: Makeupfreaks. Jeg har lagt ut en del allerede, så bare følg med. Jeg har litt for mange sosiale medier å ha ansvar for nå merker jeg, fordi jeg begynte med alt for gøy, så ble det plutselig masse. Idag har jeg jo youtube mandag og oppskrift mandag i tillegg til de andre lese og skrive oppgavene og kjøretimene mine, haha. Men jeg skal prøve å ikke stresse. Det er jo bare for gøy. Idag skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort før, her på bloggen, og det er noe så enkelt som å dele mine favoritt sanger fra spillelisten min "Trening", på spotify. Jeg liker aller best å løpe på elipsemaskina, og da måå jeg enten se på serie, eller høre på musikk for å holde ut, haha. Dette er noen av de jeg hører på for tiden:

 


Om dere vil ha flere sangtips, har jeg flere spillelister som jeg hører på når jeg går på tur, slapper av, eller skal sove. Så bare rop ut. Ellers vil jeg ønske dere en fin dag.Har dere noen spesielle planer for dagen eller?
 

6 kommentarer

liveterherlig93

13.02.2017 kl.12:47

fine sanger:)

Iselin Renée

13.02.2017 kl.13:05

Fine sanger det :)

Tonje Pettersen

13.02.2017 kl.14:19

Vil gjerne få noen tips til musikk man kan høre på når man slapper av :) Ha en fin dag videre :)

Victoria

13.02.2017 kl.16:17

Så flotte sanger! :)

Mia - Alt annet enn A4

13.02.2017 kl.17:22

Tror ikke jeg har hørt så mange av de sangene, eller kanskje jeg har det uten å vite navnet på dem? :P

frodith

13.02.2017 kl.19:09

Ja, noe må man gjøre for å holde ut, ikke sant...Jeg har sluttet å trene jeg...så det blir lite musikk om dagen også :-D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡