Steder jeg vil dra før jeg dør


Om jeg hadde hatt tid, penger og en litt mer optimal helse, ville jeg reist mye. Jeg prøver å spare og ikke kjøpe unødvendige ting, slik at det kanskje blir mulig en dag. Jeg har vært steder, både rundt forbi i Norge, i England, Tyskland, Polen, Italia og Tyrkia. Men jeg vil reise, virkelig reise. Jeg drømmer meg masse bort i bilder fra Weheart it, og tenkte å dele noen av de med dere. Jeg har en alt for stor mappe med slike bilder på pc'n min. Kanskje ikke rart den er så treig nå.


♥ Hawaii - Hallo, hvem vil ikke til Hawaii? Strendene, havet. Åh...

♥  Spania - Alle har vært i Spania føler jeg. Det hadde vært fantastisk. Bestemor elsket spania. Vi pugga spanske ord og planla å dra dit etter konfirmasjonen min. Hadde hun bare ikke gått bort to år føre.

♥ Portugal - Han ene i klassen min på barneskolen og ungdomskolen, faktisk den eneste jeg gikk i samme klasse som i ti år når jeg tenker meg om... Vel, han var i Portugal HELE tiden. Han pleide å lage små bøker han viste frem til klassen, med de fineste bildene fra feriene sine. Alle ble så misunnelige og glade på hans vegne. Jeg vil også oppleve Portugal en gang.

♥ Florida - Fordi, hallo!! Tonje var der for ikke så lenge siden, og fyyyy søren. Det virker helt fantastisk!

♥ Tennessee - Haha, litt annerledes enn de andre stedene, men har hatt lyst til å dra helt siden jeg så Hannah Montana filmen, haha.

Tro det eller ei, men jeg drømmer mest om byer. Jeg tror strender hadde gjort meg lei til slutt. Da jeg var i Tyrkia synes jeg det var herlig å være på stranda, og bade, men jeg likte best å gå rundt i byen og se på gamle bygninger. La oss bare drømme oss litt bort...♥ Irland - Det virker helt fantastisk! Jeg har såå lyst til å dra. Alle de grønne fine stedene og de gamle bygningene. Perfekt.

  England - Har vært forelska i Englang siden jeg var der for snart syv år siden. Må tilbake. ASAP! Sist var vi i London, og det er spesielt London jeg drømmer om. Og Brighton!

♥  Roma - Jeg har vært i Italia, men aldri Roma. Det sies at man ikke har vært i Italia før man har vært i Roma. Jeg elsket Italia selv om jeg ikke var i akkurat Roma, så da blir jeg veldig spent.

♥  Paris - Fordi jeg vil se eiffeltårnet! I tillegg virker det jo veldig koselig.

♥  HVOR SOM HELST!!! Haha. Jeg vil bare reise, oppleve og fotografere. Det er drømmen. Læreren min på kokkelinja sa jeg var så morsom å dra til Italia med, fordi jeg smilte konstant og sa "Oi, wow, så fint, oi seee" til alt, haha.

Hvor vil du aller helst dra i værden? Kanskje vi drømmer om noen av de samme stedene?

9 kommentarer

lisarorvik

12.02.2017 kl.16:29

Så mage fine steder du vil besøke, har vært så heldig å besøkt mange av dem :)

liveterherlig93

12.02.2017 kl.16:29

har vært i spania, bulgaria, tyrkia tre ganger, og nå skal jeg til Italia i roma <3

Hege Kristin

12.02.2017 kl.16:30

Hawaii, Spania og Italia har jeg veldig lyst å reise til!

Kaja Jeanette

12.02.2017 kl.16:33

Jeg vil også reise og se mye!! Både byer og strender egentlig.. Men mest byer!! For meg kan jeg dra på strandferie da jeg drar med barna, men dersom jeg og mannen skal dra alene så foretrekker jeg by slik at vi kan se mest mulig... I sommer skal vi til London, og jeg gleder meg skikkelig!!!

frodith

12.02.2017 kl.16:59

Du burde ta med Skottland på lista, der er det flott :-)

Dazzy

12.02.2017 kl.18:11

Har utrolig lyst til å reise til Hawaii, Florida, Paris, Italia og Australia før jeg dør!

Tessa Bennett

13.02.2017 kl.06:43

Åh, så fine og inspirerende bilder! Har mange av de samme stedene på min ønskeliste også :)

Iselin Renée

13.02.2017 kl.12:15

Mange fine steder det ja, jeg har lyst til å dra til Spania :)

Jeanett Michelle

13.02.2017 kl.23:31

Utrulig mange fine inspirasjonsbilder! :) Selv har jeg sykt lyst å reise til England og Japan en dag :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡