Dagen derpååå


Hallooo! Hoh, hvor skal jeg begynne? Haha... Tonje kom igår. og vi dro rett i overraskelsesbursdagen til Øystein, som blir 20 år til fredag. Ingen av de "gode" vennene hans kunne ta seg tid til å feire han, så det ble en rar men god blanding av mennesker. Jeg tror og håper han hadde det gøy uansett da. Merkelig hvor vanskelig det kan være å kjøre i 20 minutter for å feire kompisen sin som hadde kjørt fem ganger så langt for å feire de. Jeg var en hissig liten jævel igår. Oppførte meg i bursdagen da, til tross for en liten fylla forlovelse, som ble delt på facebook. Slapp av Mimmim og Bestefar, jeg er ikke forlova, haha.. Godt vi har vært sammen så lenge, viss ikke kunne det blitt kleint. Vi får nok vente med forlovelse til en annen dag, en dag hvor vi er edru. Sykt kleint å skrive det på bloggen, men når det kommer på facebook må det jo forklares, for de 130 som likte statusen, hahaha. OMG! Siden jeg ikke fikk noen ring, spanderte Even dagen der på mat på meg idag, haha. Jeg er stressa, og skjønner virkelig hva folk mener med fylle angst nå. Jeg spiste godteri til og med. Har jo klart meg i to mnd. Jaja, sukker trenger man vel? Ingen av oss er i kjempe slaget idag. Vel, jeg spydde fra meg igår, så har ikke noe problem idag egentlig, men det har de andre, haha. Så idag blir det en rolig lørdag med Disney filmer for vår del. De andre snakker om å se den nye fifty shades filmen, men jeg synes sånt er sååå kleint, at det frister igrunn mer med dette Disney marathonet vi prata om, haha.

 


Dette bildet beskriver veldig godt hvordan Rikke og jeg føler oss idag. Det var en fin kveld igår, og jeg håper alle koste seg. Øystein virka overraska og glad, så det var jo bra. Nå er jeg klar for å proppe i meg bøttevis med is, mmmmmm. Hva gjør dere idag?

4 kommentarer

liveterherlig93

11.02.2017 kl.17:10

sånn er det hehe:)

Dazzy

11.02.2017 kl.17:28

Dere får slappe av i dag!

Tonje

11.02.2017 kl.18:28

Høres ut som en vellykket kveld

frodith

11.02.2017 kl.18:43

Ha-ha, dere så en smule slitne ut ja :-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡