Sminke look - Valentines inspired


Halloooo, håper dere har det fint idag ♥ Jeg blogger som tusan idag, sånn at jeg "slipper" å gjøre det når Tonje er her. Jeg elsker å blogge, og blir helt stressa om jeg ikke får gjort det, men aller mest om jeg ikke får oppdatert, fordi jeg har plikter når det gjelder bloggen. Derfor må jeg planlegge og forhåndskrive litt. Når hun først er her, vil jeg bruke så mye tid som mulig med henne. Vet dere foresten hva man kan kjøpe til bestevenninna si i 20 års gave? Hun hadde bursdag i oktober, men jeg klarer ikke finne den perfekte gaven. Noe vi kan se tilbake på om 40 år og bare "DEN HER FIKK JEG AV DEG TIL 20 ÅRS DAGEN MIN...4 MND PÅ ETTERSKUDD", om dere skjønner, hehehe..

Som jeg sa igår, prøvde jeg meg på en liten Valentines inspirert sminkelook. Jeg er ikke super flink til å sminke meg, men synes det er gøy å prøve meg litt frem, så jeg prøvde meg på en lys rosa look, med hjerter på øyelokka. Det var vanskelig å få frem på bildene, så finn frem forstørrelsesglass, hehe...
Gjorde dette bildet veldig veeeeeeeeeldig tydelig så dere skulle se hjertene. De ble ikke så bra, men hadde aldri prøvd meg på det før. Synes det ble litt søtt. Kunna blenda ut øyeskyggen mye bedre, I know.. Hva synes dere? Husk å legg til sminkevlog snappen vår: Makeupfreaks. Vi er fem jenter som vlogger litt og har litt utfordringer og konkurranser på snap. Check it out. Hva synes dere om looken?
 

5 kommentarer

10.02.2017 kl.20:25

Kan kjøpe sminke til henne :-)? Liten godie bag

Tonje Pettersen

10.02.2017 kl.20:25

Så fint det ble :)

liveterherlig93

10.02.2017 kl.20:32

herlig look :)

Victoria Larsen

10.02.2017 kl.21:18

Kjempe fin look! Jeg håper du får en fin fredagskveld :-)

Dazzy

10.02.2017 kl.22:31

Kjempefint!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡