Fem ting jeg ikke kan gjøre uten kaffe


Jeg har blitt en skikkelig, skikkelig kaffekjærring. Noe mamma finner litt irriterende, fordi kaffeposene blir tomme før hun rekker å se de nye pakkene. Hun synes det var sjarmerende i begynnelsen, kult å ha noen hjemme som er like store kaffevrak som henne selv. Men not so much anymore, hahah... Jeg har vært avhengig av mange former for kaffe lenge, men nå "må" jeg ha helt vanlig kaffe hele tiden. Jeg vet, irriterende å høre om disse forbaskede unge voksne som tror de er voksne bare forde de liker kaffe. And gues what? Jeg er en av de, hehehe. Jeg måå starte dagen min med kaffe. Jeg kan ikke lenger spise først, jeg må starte dagen i fred og ro med kaffe. Helst med en bok eller hayday. Har jeg ikke fri, kan den helt fint slukes i bilen, så lenge det er tid til den. De siste dagene har jeg virkelig fått kjenne på hvordan jeg fungerer når jeg ikke får den tiden. Når man har hund har man jo ikke alltid like god tid om morgenen, så jeg har ofte fått en veldig pangstart. Huset har vært full av blåbær smoothie og egg, og kjøkkenet har blitt vasket oftere enn det noen gang har blitt, de siste dagene. Derfor fikk jeg inspirasjon til å lage et innlegg, hvor jeg ramser opp fem ting jeg ikke kan gjøre før kaffen er slukt. Here u go:Lage noe som helst av mat fordi det alltid ender opp veldig fargerikt......

Jeg kan heller ikke spise før kaffen er slukt. Det smaker bare feil..

♥ Lee meg. Noen ganger må jeg jo det, fordi Balder må ut. Men da går jeg som en zombie i byggefeltet i pysjen.

♥ Blogge.. Jeg kan ikke blogge uten koffein i meg. Kan kanskje kombinere det, men jeg må ha fått i meg litt kaffe først.

♥ Sminke meg. Det er vel bare tvangstanker det her, men nei, det blir feil.


Det kan virkelig komme en part to, tre, fire og fem her ogsåå. Plis si dere kjenner dere igjen? Jeg må komme i gang nå. Min kjære Tonje kommer idag, og vi har fine planer ♥

9 kommentarer

Iselin Renée

10.02.2017 kl.13:24

Kaffe hjelper mye ja :)

Tonje Pettersen

10.02.2017 kl.13:44

Er veldig glad i kaffe, men klarer meg et par timer før jeg må ha den :)

Victoria Larsen

10.02.2017 kl.13:56

Åh, vi er så utrolig like!! Jeg er så avhengig av kaffe :)

Mia - Alt annet enn A4

10.02.2017 kl.14:24

Kaffe <3 Forsøker å avvenne meg selv, men endte med å måtte ha en energidrikk om dagen i stedet. Da er faktisk kaffe sunnere!

Den lille Pandaen c:

10.02.2017 kl.16:11

Drikker ikke kaffe jeg. haha.

liveterherlig93

10.02.2017 kl.16:12

fint innlegg:)

sarajaneeth

10.02.2017 kl.19:23

haha søteste du ! <3 jeg har prøvd å like kaffe jeg, men jeg får det ikke til! meeen, har falt helt for den orange is kaffen, å det er jo kaffe? haha, håper det teller :D haha

frodith

10.02.2017 kl.19:52

Drikker alltid kaffe før NOE annet om mårran jeg også... Men SÅ er det ikke så farlig utover dagen. Det er den ENE om mårran som er hoved-poenget :-)

Silje Romundset Karlsvik

10.02.2017 kl.21:00

HIhi du altså! <3 Jeg er ingen kaffedrikker.. Men har måtte erkjenne jeg har blitt avhengig av koffeinet etter litt for mye energidrikke inntak.. SÅ, jeg må visstnok begynne drikke kaffe. My boyfriend is cutting me off, siste energidrikken som jeg får ha i kjøleskapet nå i helgen.. Hykler tho, han drikker det selv haha!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡