Tips til å holde treningsmotivasjonen oppe i vinter


Hallo! Jeg har akkurat kommet hjem fra en times gåtur med Balder. Jeg lot mobilen være hjemme, og det er som oftest da jeg kommer på ting å blogge om, eller ting å filme. Naturen er min største inspirasjon. Ikke nødvendigvis det som hører til naturen, men alt og alle som befinner seg der. Idag kom jeg på at jeg kunne blogge om hvordan man kan holde treningsmotivasjonen oppe i vinter, Oh holy crap for en lang setning. Ideèn har kanskje ikke så mye med naturen å gjøre tho, men jeg kom på det når jeg gikk, lea meg, var i fysisk aktivitet. Noe som ofte kan friste veldig lite når det er vinter og grått ute. Det har ihvertfall jeg erfart. Derfor tenkte jeg å komme med noen tips som har hjulpet meg. 

♥ Stå opp tidlig og ta på treningsklær med en gang - Jeg legger ofte frem de fresheste og mest fargerike treningsklærne jeg har, dagen før, og tar de på med en gang jeg står opp. Om dagens gjøremål tillater det, prøver jeg å trene så tidlig som mulig på dagen, og da hjelper det når jeg står tidlig opp. Står jeg opp etter ti, blir jeg demotivert og får ikke trent før det er leggetid, og det skjer for ofte egentlig,haha. Men står jeg opp til en mer menneskelig tid, er det fortere for å komme seg ut. Det er vel egentlig det som er den største utfordringen for meg, å komme meg opp de dagene jeg ikke har møter, eller ansvar for Balder. Men å komme seg ut er lurt. Det trenger ikke å være løping, men bare det å komme seg ut, gå en tur og slikt.

♥ Feshe treningsklær - Det nevnte jeg litt over. Det er ikke alltid lommeboka tillater en å kjøpe nytt treningstøy, for det kan være veldig dyrt, men jeg handla på nyttårssalget, på Sportamore, og fant super fresht treningstøy til en billig penge. Jeg fant noen heftige disco fargede tights som folk kommenterer hver gang jeg tar de på, og det gjør at jeg smiler og vil trene. Fordi jeg blir glad og motivert av fint og nytt treningstøy, og fordi jeg har brukt penger på det, haha... Da er det litt surt å la det støve ned.

♥ Finn en treningsform du liker - For at det skal være gøy å trene, og at du føler du trener fordi du vil, og ikke fordi du føler du må, kan det lønne seg å finne en treningsform du liker. Jeg elsker å gjøre yoga, og akkurat nå er det den treningsformen jeg har valgt.

♥ Varier treningen - Det er fint å finne en form for trening du liker, men når du merker at du begynner å skippe treninga, er det kanskje på tide å endre rutinene litt. Her finnes det jo masse på youtube. Selv liker jeg veldig godt sirkeltrening. Eller liker og liker, det går fort og er effektivt, haha.

♥ Forplikt deg - For meg hjelper det å melde meg på utfordringer, som feks Yoga revolution. Jeg har fortalt det til mange, og skrevet det på bloggen, så da føler jeg meg mer forpliktet til å gjøre det. I tillegg er det ikke like gøy å skippe når man vet man må ta igjen videoene dagen etterpå, eller det å faktisk droppe ut når man har kommet så langt. Det kan også hjelpe å gjøre dette sammen med noen, eller finne deg en treningspartner. Selv liker jeg å trene i fred og ro, men det er gøy når søstrene mine blir med innimellom.Hva holder deg motivert på treningsfronten om vinteren?

12 kommentarer

liveterherlig93

19.01.2017 kl.13:30

fine tips:)

Janne

19.01.2017 kl.21:01

liveterherlig93: så bra :D

christineskun

19.01.2017 kl.13:34

Så fine punkter. Det som motiverer meg er fint vær og at jeg kan ta bilder :)

Janne

19.01.2017 kl.21:00

christineskun: Tusen takk :D jaa det motiverer meg også :D

Iselin Renée

19.01.2017 kl.13:42

Fine tips :)

Janne

19.01.2017 kl.21:00

Iselin Renée: Takk,så bra :D

Sarajaneeth

19.01.2017 kl.14:21

Så gode tips ♡

Janne

19.01.2017 kl.21:00

Sarajaneeth: Så bra <3

Victoria Larsen

19.01.2017 kl.15:11

Kjempe flotte tips! Så fine bilder :)

Janne

19.01.2017 kl.20:58

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Alexandra Emilie

19.01.2017 kl.17:04

Dette trengte jeg, sliter litt med motivasjonen, tusen takk for tipsene :D

Janne

19.01.2017 kl.20:58

Alexandra Emilie: åå så braa :D Bare hyggelig, håper det hjelper :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡