Oppskrift mandag - Fiskepudding i hvit saus


Hei dere! Da er det på tide med en ny mandag oppskrift. Idag er det mer et middags forslag, enn stort til oppskrift, men det kan også være greit innimellom, eller hva? I en litt hektisk hverdag, orker man ikke alltid å lage noe heftige greier, så da er det greit med noe som går litt fort, men som likevel er bra for deg. Her i huset har vi to som ikke er så glad i fisk, men de har alltid vært glad i fiskepudding. Uansett hva forteldrene mine prøvde på av fisk da vi var små, var det en av søstrene mine som ikke skulle ha det. Men fiskepudding var helt toppers. Det har ikke den samme "intense" fiskesmaken heller. Det passer kanskje bra for dere som har barn, som er litt vanskelige og få lurt til å spise fisk? Jeg synes ihvertfall det er veldig godt, og mettende. I tillegg er det en kjapp og billig middag. Her kommer en liten "oppskrift" på hvordan man kan tilberede Fiskepudding i hvit saus.

 

Brun fiskepuddingen i panna, og kok poteter imens. Lag hvit saus,og putt den stekte fiskepuddingen oppi, for å deretter la det småkoke
en stund. Rasp gulrøtter, og ha evetuelt sprøstekt bacon på toppen. Det er også godt med rødbetter inntil.


Det er også kjempegodt med karri oppå! Sååå enkelt er det faktisk!
Håper dere likte det lille middags forslaget mitt. Neste mandag kommer det oppskrift på noe veldig søtt og godt, mamma og jeg har laget idag, i anledning min bursdag til onsdag. Bare å glede seg, hihi.

Hva synes dere om middagsforslaget? Er det noe dere ønsker her, er det bare å komme med tips. Ha en fin mandag videre!

 

Én kommentar

Linn Therese Dagsland

07.03.2016 kl.22:16

Heisann snille, kjære du!

Jeg ønsker deg en helt fantastisk fin uke, og håper at mandagen har vært en bra start så langt <3

Stor klem fra denne frøkna!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡