Blomkålsuppe


Idag hadde vi deilig blomkålsuppe til middag. Mamma, Rikke og jeg lagde den sammen. Det er en forholdsvis rask, sunn og rask middag, også smaker den jo sååå godt. 

Slik gjør dere:

Finhakk sjalottløk og la det surre i smør i en gryte til den er blank. Finhakk blomkål i små buketter. Tilsett blomkålen, buljong og matfløte og la det småkoketil blomkålen er mør(ca 20 min). Behold noen buketter hele og kjør resten til en jevn purè med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og revet muskatt nøtt. Server med bacon på toppen, et godt brød(focaccia er utrolig godt inntil, men vi brukte baguetter). Server gjerne også med sprøstekt sopp. Ett dryss med hakket persille er også godt på blomkålsuppe. 

Ser det ikke godt ut? 

2 kommentarer

ordinarymom

15.10.2014 kl.09:10

Jeg fikk vann i munn, så dette så absolutt godt ut!

Denne skal jeg absolutt prøve ut, takk for oppskrift :-)

Janne

15.10.2014 kl.10:35

ordinarymom: åå så bra! absolutt verdt det!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡